Støt Julemærket.dk

I Danmark har vi 5 julemærkehjem, der alle arbejder med børn og unges trivsel.
De skriver:

“Vi kæmper for børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel”

Julemærkehjemmenes arbejde er afhængig af at der kommer donationer og da salget af julemærker har været faldende over de sidste 10 – 15 år, er det ekstra vigtigt med disse donationer og indsamlinger. Kun ca. 3 % af Julemærkehjemmenes indtægter kommer fra offentlige midler. Det koster 74.950 kr. for et barns ophold, der er ca. 1000 børn der får hjælp via et ophold hvert år og lige nu venter ca. 600 børn på, at det bliver deres tur. Det koster ikke noget for forældre, hvis deres barn får tildelt et ophold.

Vi vil gerne støtte op omkring Julemærkehjemmenes arbejde. Vi er begge uddannet pædagoger og vi har set hvilke positive resultater, et ophold giver de unge. Vi vil derfor, i 2021, hjælpe til med at sprede budskabet om Julemærkehjemmenes gode arbejde og “slutter” af med at afholde en julekoncert lørdag d. 20. november på Knøs Gård i Høruphav. Alle billetindtægter fra koncerten går ubeskåret til Julemærkehjemmene. Du kan støtte vores indsamling på følgende måde:

  • Gå ind på vores indsamling via nedenstående link og lav en donation. Alle beløb tæller 😉
  • Del vores video fra vores Facebookside så budskabet bliver spredt.
  • Læg vores sange på din playliste der hvor du streamer din musik. Vi donerer alle de penge som sangene tjener ind via vores Koda-rettigheder indtil vores indsamling slutter d. 31. december 2021.

Du må selvfølgelig gerne gøre alle 3 ting 🙂

Vores mål for indsamlingen er at rejse de 74.950 kr. som et ophold koster. Pr. 1. august har vi samlet over 23.000 kroner ind. TAK FOR STØTTEN 😉

Støt ved at gå ind på følgende link:

Riggelsen & Steens indsamling